lauantai 29. joulukuuta 2012

Iisebelin henkivalta ja Saatanan Synagooga


Nyt käsittelemme mitä kierointa henkivaltaa kristikunnan seassa. Raamattu puhuu selkeästi, sekä Iisebelin hengestä, että Saatanan synagoogasta. Aloitamme Iisebelin hengestä ja sen toiminta tavoista. Olen huomannut, että kun jokin henkivalta on ottanut jostakin otteen, se hakee pari kaveria matkaan ja tekee yhteistyötä tässä ihmisessä, kuten Raamattu ilmoittaa. Iisebelin henki tykkää lyöttäytyä väärään profeettaan asumaan, sillä sinne sillä on sen valheellisuuden kautta vapaa pääsy ja ne ovat yhdessä tehokkaammat kuin erikseen. Iisebel vihaa profeettoja, koska nämä yleensä tunnistavat tämän henkivallan, ja julistavat kansalle parannuksen tekoa sekä Jumalan sanan mukaan elämistä, kun taas iisebel viettelee vääryyteen ja syntiin. Ellei profeettoja ole, kansa villiintyy, onnellinen se, joka Herran lakia seuraa. (Snl 29:18). Iisebel oli Elian peri vihollinen, voimme lukea tapahtumista 1 Kuningasten kirja 18 luvusta, jossa Iisebel tappoi Herran profeetat, tämä on sen tavoite tänäkin päivänä. Haluan sanoa, että Iisebelin tuomio koitti hyvin pian 1 Kun 21:17-26, kertoo Profeetta Elian kautta tulleesta Herran sanasta Kuningas Ahabille ja Iisebelille. Tämä on myös profetia lopunaikoihin joita elämme, Iisebel kukistetaan Elian hengessä, jonka Jumala lähettää ennen Kristuksen paluuta. (lue: Malakia 3:18-24)

Ellei tämä henkivalta osaisi tekeytyä uskovaiseksi, meillä ei olisi mitään hätää, mutta ongelma on, että tämä hakeutuu seurakuntaan ja haluaa sen omaksi. Kristikunnan suurin ongelma ei siis ole eksyneet ihmiset, vaan seurakunnan sisälle ujuttautunut hurskas henkivalta, jonka tarkoitus on vietellä ja eksyttää. (Matt.18:6-7) Iisebel on vahva seksuaalinen henkivalta ja saamme yhteyden väärään profeettaan ja Iisebelin henkeen juuri Bileamin opista, tämä henkivalta tuo lisäpäinetta inhimillisen viettelyksen lisäksi. Yleensä kaikki jotka ovat tulleet tälläisen väärän profeetan, jossa on Isebelin henki, ”opetuslapseksi” ovat tulleet tämän yhteyteen seksuaalisen lankeamisen tai jonkun muun vanhan asian kautta, jonka Kristus oli jo käsitellyt. Todellisuudessa lankeamuksesi johtui henkivaltahyökkäyksestä tämän henkilön kautta, jotta sinut saataisiin alistettua. Tietenkin sinut on vapautettu ja huomaat että enää et lankea. Oletko vapaa? Et, sanon minä, vaan sinua on huijattu. Et koe viettelystä syntiin, koska nyt on kyseessä suuremmat panokset, sinusta ollaan tekemässä väärää profeettaa ja sinuun ollaan istuttamassa pahoja henkiä ja sinusta on tulossa Bileamin Beorin pojan seuraaja, Baalin profeetta, ns. eunukkiprofeetta, joka eksyttää. Koska kukaan joka on eksynyt ei osaa opastaa oikealle tielle.

Mutta minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan. Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte. (2Kor 11:3-4) (HUOM, myös 1 Joh 4:1) kehoittaa koettelemaan henget ja ilmoittaa, että monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.

Et ole enää vaarassa joutua vain kadotukseen, vaan sinusta on tulossa pahan oma. Jos jossakin vaiheessa huomaat että nyt kaikki ei ole kaverilla kunnossa ja haluat päästä irti ja tehdä itsenäisiä päätöksiä niin todennäköisesti kohta koet lankeamuksen syntiin (meillä on taistelu henkivaltoja vastaan!), koska sinut pitää palauttaa kuriin ja taas tarvitset vapautuksen. Lievemmässä tapauksessa sinut manipuloidaan niin sekaisin että syytät toista siitä mistä olit juuri pyytänyt anteeksi. Nyt sinä vasta epäilit väärää profeettaa, mutta sitten kun sinulle selviää todellisuus ja totuus, niin puhutaan aivan toisenlaisista voimista joita joudut kohtaamaan. Haluan lohduttaa sinua sanomalla, että suurempi on Hän joka meissä on, kuin se joka on maailmassa. Kun seurakunnissa pastorit ja johtajat lankeavat, se on ikävää, mutta suurin osa ihmiskunnasta ei tiedä mitkä voimat ja vallat on heitä vastassa. Monesti jos seurakunnassa johtajat lankeavat seksuaalisesti, se johtuu siitä, että Iisebelin henki on tullut seurakuntaan ja ei ole ymmärretty, että elämme jatkuvassa sotatilassa ja henkilökohtaiset heikkoudet on jäänyt käsittelemättä. Tuskin olet koskaan joutunut kokemaan Iisebelin hengen täyttä voimaa kun se hyökkää sinua vastaan. Nyt en halua korottaa näitä voimia, koska tiedän, että ne ei voi mitään Kristuksen voimalle joka on sinussa. Mutta haluan sinun oppivan armahtamaan langenneita pastoreita ja rukoilemaan heille voimia nousta takaisin häpeästä ja kurimuksesta uskon tielle.

Kun Iisebel haluaa jotakin, ensin se pyytää, sitten se yrittää ostaa, mutta jos ei saa niin se tappaa tai ainakin yrittää sitä, vähintään eliminoi sinut pois tieltä. 1 Kun 21:2-16

Niin hänen vaimonsa Iisebel tuli hänen luokseen ja puhui hänelle: "Miksi olet niin pahoilla mielin ja miksi et syö mitään?" Ahab vastasi hänelle: "Siksi, että puhuttelin jisreeliläistä Naabotia ja sanoin hänelle: 'Anna minulle viinitarhasi rahasta, tahi jos haluat, annan minä sinulle toisen viinitarhan sen sijaan', mutta hän vastasi: 'En minä anna sinulle viinitarhaani'". Niin hänen vaimonsa Iisebel sanoi hänelle: "Sinäkö olet käyttävinäsi kuninkaanvaltaa Israelissa? Nouse ja syö, ja olkoon sydämesi iloinen; minä kyllä toimitan sinulle jisreeliläisen Naabotin viinitarhan." Ja hän kirjoitti kirjeen Ahabin nimessä, sinetöi sen hänen sinetillään ja lähetti kirjeen vanhimmille ja ylimyksille, jotka olivat Naabotin kaupungissa ja asuivat siellä hänen kanssaan. Ja kirjeessä hän kirjoitti näin: "Kuuluttakaa paasto ja asettakaa Naabot istumaan etumaiseksi kansan joukkoon. Ja asettakaa kaksi kelvotonta miestä istumaan häntä vastapäätä, että he todistaisivat hänestä näin: 'Sinä olet kironnut Jumalaa ja kuningasta'. Viekää hänet sitten ulos ja kivittäkää hänet kuoliaaksi." Ja kaupungin miehet, vanhimmat ja ylimykset, jotka asuivat hänen kaupungissansa, tekivät, niinkuin Iisebel oli käskenyt heitä ja niinkuin oli kirjoitettu kirjeessä, jonka hän oli heille lähettänyt. He kuuluttivat paaston ja asettivat Naabotin istumaan etumaiseksi kansan joukkoon. Ja kaksi kelvotonta miestä tuli ja istui häntä vastapäätä. Ja ne kelvottomat miehet todistivat Naabotista kansan edessä sanoen: "Naabot on kironnut Jumalaa ja kuningasta". Silloin he veivät hänet kaupungin ulkopuolelle ja kivittivät hänet kuoliaaksi. Sitten he lähettivät Iisebelille tämän sanan: "Naabot on kivitetty kuoliaaksi". Kun Iisebel kuuli, että Naabot oli kivitetty kuoliaaksi, sanoi Iisebel Ahabille: "Nouse ja ota haltuusi jisreeliläisen Naabotin viinitarha, jota hän ei tahtonut antaa sinulle rahasta; sillä Naabot ei ole enää elossa, vaan on kuollut". Kun Ahab kuuli, että Naabot oli kuollut, nousi hän ja lähti jisreeliläisen Naabotin viinitarhalle ottaakseen sen haltuunsa.

Kuten huomaamme Iisebel ottaa mitä hyväksi näkee, keinolla millä hyvänsä. Kun olet taistelussa Iisebelin henkeä vastaan se hyökkää sinua vastaan kaikella valheen voimalla, saattaen sinut huonoon valoon, demonisoimalla sinut toisten silmissä valheillaan, vääristämällä totuutta, käyttämällä ryhmäpainetta, manipulaatiolla, Iisebelin henki on  erittäin voimakas manipuloiva henki, kääntää kaiken edukseen. Koska kyseessä on irstas henkivalta koet todennäköisesti voimakkaita seksuaalisia hyökkäyksiä ja jos ei ymmärrä haureuden riisuvan meidät Jumalan voimasta ja johtavan hengelliseen kuolemaan ja viettelyksen lähdettä, ihminen heikkoudessaan useasti lankeaa. Myös on tärkeä huomata, että tämä henkivalta varmistaa aina, että on kelvottomia todistajia, jotka on manipuloitu valheilla todistamaan tämän eduksi.

Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. (2 Tess 2:7-10)

Laittomuus vaikuttaa jo, elämme lopun aikoja ja kuten blogi kirjoituksessa väärät profeetat paljastettuna 2, puhuimme lopussa laittomuuden tekijöistä, haluan yhdistää sen nyt tähän sinulle. Laittomuus tulee Saatanan vaikutuksesta kaikella valheen voimalla, tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä. Ei siis tarvitse ihmetellä, että jotkut vaeltavat voimassa ja haluavat saada sinut koukkuun voimaansa, ihmeet ja merkit  heillä on, mutta se on ”pyhyyden todiste” heille, ei merkki joka seuraa, sillä heillä voima kulkee edellä, mutta huomaat jossakin vaiheessa, että heiltä puuttuu täysin Kristuksen luonne ja ovat asettaneet itsensä erityisasemaan Jumalan sanan yläpuolelle, sillä he eivät Sanaa noudata, eikä kykene opettamaan, mutta haalivat ympärille ihmisiä jotka tekevät sen puolestaan. Saatana yrittää parhaansa matkia Jumalaa ihmein ja merkein, jotta ihmiset eivät näkisi missä Jumala on. Älä siis etsi Jumalaa voimasta ja merkeistä, vaan Sanasta ja voimasta - hengen hedelmistä, mutta jos voimien on kohdattava niin Jumalan voima aivan varmasti voittaa. Voima ilman sanaa eksyttää, Kirjain kuolettaa sanoo Raamattu, mutta voimassa julistettu sana totuudessa rakentaa Jumalan rakkauden kautta Jumalan voimassa, Jumalan ihmeet ja merkit seuraavat tälläistä julistusta. (Matt.22:29)


Sitten vielä Saatanan Synagoogasta.

sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. (2 Kor 11:14)

Saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi ja missä muualla tarvitsee esittää puhdasta kuin seurakunnassa. Saatanan synagooga siis tunkeutuu seurakuntaan ja on seurakunnan sisällä, Saatanan palvojat ovat vain pahasti eksytettyjä, mutta nyt emme käsittele heitä. Ilmestyskirjassa Saatanan Synagooga mainitaan kahdesti, molemmissa se on seurakunnan sisällä, tässä niistä toinen.

Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa: Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. (Ilm.3:7-11)

Me ihmiset olemme henkien asuinsijoja, me uskovat olemme Pyhän Hengen Temppeli, Jumalan asuinsija. Näin Isä on hyväksi nähnyt. Sitten seassamme on Saatanan Synagooga, ihminen jossa Saatana asuu. Saatana lankesi ylpeyteen, siksi ylpeys on selkein tunnuspiirre. Kun joku sanoo olevansa juutalainen, joka on suomalainen, minä ainakin ajattelen, että aivan sama minulle, mutta jos valehtelet, olet Saatanan Synagooga, Saatanan asuinsija. Saatanan ajatus alusta alkaen oli korottaa itsensä Jumalan valtaistuinta korkeammalle, siksi se hakee tunnustusta ja arvonantoa sanomalla olevansa juutalainen, sillä se tietää, että Jumalan kansa arvostaa Israelia ja Juutalaisia, Jumalan kansaa. Kerran sanottu, aina sanottu, tätä ei voi ohittaa vitsillä (Snl.26:18-19), sillä minulle Jumalan sana ei ole vitsi vaan totuus, näin Saatana on paljastanut itsensä. Jos Jumala ei olisi ennalta tietänyt että tälläiset ihmiset ovat Saatanan omia, niin näitä lauseita ei olisi Raamatussa tarvittu, mutta tämä sana paljastaa tällaiset valehtelijat ja heidän todellisen luonteensa. Toinen asia on jos joku on iloinen juutalaisista sukujuuristaan, se on aivan normaalia, heissä ei myöskään näy nämä merkit joista olemme puhuneet tässä ja väärät profeetat blogissani.

Yleensä kun joku henkivalta ihmisessä paljastuu, valehtelee se sisäisesti ihmiselle, ei se nyt niin vakavaa ole, ei siihen asiaan tarvi palata, mitä se nyt sitten, ei vanhoja muistella... mutta todellisuudessa henki tietää, että lähtö tulee jos ihminen tunnustaa syntinsä ja tekee parannuksen.

Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät; mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta. Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!" (Efe 5:11-14)

Kun joku sanoo minulle olevansa juutalainen, varsinkin jos hän kävelee hengellisessä voimassa ja olen huomannut, ettei nyt taida olla ihan niin suuri mies kuin sanoo olevansa, käännyn Isäni puoleen ja kysyn pitääkö tämä paikkansa, sillä tiedän että Taivaallinen Isäni tietää kaiken! Suuri on Kristuksen armo, sillä kuten edellämainitusta Ilmestyskirjan paikasta huomaa, sana sanoo, että Herra antaa Saatanan synagoogasta niitä.... eli he tekevät parannuksen ja tulevat oikeasti uskoon. Jumala aina antaa aikaa parannuksen tekoon tiettyyn pisteeseen asti, jos on oikein niskuroiva saattaa Jumala nöyryyttää ihmisen, että näkisi oikean tilansa, sillä Jumala haluaa vetää sielut iankaikkiseen pelastukseen. Parannuksen tehdessään pimeys väistyy heidän elämästään ja kirkkauden kulissi on poissa ja totinen valo on tullut heidän sisimpäänsä. Ylistys Jumalalle ja Karitsalle joka elää aina ja iankaikkisesti!

Väärät profeetat paljastettuna 1

Väärät profeetat paljastettuna 3

Herran seurakunta nousee

1 kommentti:

  1. Olipa hyvä kirjoitus tähän aikaan. Tämäkin antoi minulle lisää uskoa ja varmuutta, sillä olen juuri törmännyt ihmispoloiseen, joka kantaa tätä henkeä.

    VastaaPoista