keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Vene täynnä vettä.

Jeesus sanoi: Lähtekäämme yli toiselle rannalle.

Ja nousi kova myrskytuuli, ja aallot syöksyivät venheeseen, niin että venhe jo täyttyi. Ja itse hän oli peräkeulassa ja nukkui nojaten päänaluseen. Ja he herättivät hänet ja sanoivat hänelle: "Opettaja, etkö välitä siitä, että me hukumme?" (Mark.4:35-41)

Onko Jeesus näyttänyt sinulle suunnan minne mennä ja olet kuuliaisena lähtenyt sinne. Kuitenkin vähän matkaa kuljettuasi olet huomannut suuren vastustuksen, myrskytuulen, inhimillisesti mahdottoman asian tai tilanteen voitettavaksi. Olet tehnyt kaikkesi ja väsyttänyt itsesi taistellessa tuulta ja aaltoja vastaan mennessäsi sitä kohti jonne Jeesus sinut lähetti. Olet tehnyt kaiken oikein ja tuntuu että hommasta ei tule mitään, sillä olet huomannut että veneesikin rupee olemaan jo täynnä vettä ja suuntaa on enää mahdoton hallita ja se tuskin enää liikkuu, veneesi on uppoamispisteessä. Mitään ei ole enää tehtävissä, kuin kysyä Jeesukselta; Oletko kanssani? Välitätkö ollenkaan? Ymmärsin, että lähetit minut tänne, mitä minä täällä teen, hukun? Tätäkö varten tänne tulin?

Itse olen monesti joutunut kysymään nämä kysymykset ja aina olen saanut vastauksen; jatka eteenpäin, olen kanssasi. Olen huomannut olevani ihmisenä hyvin heikko ja uskoni vaihtelevan kovasti, ei siis uskoni Jeesukseen, vaan siihen olenko kuullut oikein ja toiminut oikein. Herran kanssa vaeltamisen ydin on että pidämme hänen sanansa, tällöin olemme Hänen rakkaudessaan (Joh. 15:9-10), elämä Sanan mukaisesti rakkaudesta käsin, ei käskyistä. Vertaa vaikka isän ja pojan suhdetta, isä antaa pojalleen käskyjä ja ohjeita joita pojan tulisi noudattaa, tätä suojellakseen ja kasvattaakseen, ei kyykyttääkseen. Jos poika rakastaa ja luottaa isään hän noudattaa isän ohjeita, koska luottaa isään ja tietää isän ajattelevan hänen parastaan, vaikka itse ei ymmärtäisi miksi tulee niin toimia ja houkutus olisi kova tehdä toisin.

Myrsky elämässäsi yrittää estää sinua menemästä päämäärääsi, saada sinut kaatumaan, lannistumaan ja jopa hukkumaan, mutta Jeesus tuli ettei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi vaan saisi iankaikkisen elämän. Jeesus ei ole hylännyt eikä jättänyt sinua, Hän on sinussa, sinun veneessäsi, olet Hänen Hengen temppeli! Katsos Myrsky on noussut sinua vastaan inhimillisellä tasolla, että et jaksaisi hengellisellä tasolla. Pelästyisit ja pakenisit, mutta sanon sinulle; Sinulle ei ole annettu pelkuruuden henkeä vaan voiman, rakkauden ja raittiuden hengen. Ole siis luja ja rohkea, pysy siinä sanassa jonka olet oppinut Raamatusta, sillä voitetaan kaikki vihollisen juonet ja vastaväitteet, kuten Jeesus teki erämaassa.

Tulee aika ja on tullut jo, että on aika herättää Kristus sinussa, sillä tämä on henkilökohtainen vaellus ja taistelu, sanoa Saatanalle täynnä hengen voimaa ja totuutta; VAIKENE, OLE HILJAA!!! Ja huomaat myrskyn tyyntyvän ja pääset perille, sinne minne olit menossa. Aivan kuten Jeesus palatessaan Saatanan kiusauksista tuli täynnä Hengen voimaa,  sairaat alkoivat parantua ja riivatut vapautua. Huomaa Pyhä Henki johdatti Jeesuksen erämaahan jossa Saatana koetteli ja kiusasi Jeesusta. Älä siis ihmettele sitä myrskyä jossa olet vaan taistele hyvä taistelu ja pysy sanassa niin voitat vihollisen ja saat astua vaeltamaan hengen voimassa, sillä Pyhä Henki on annettu niille jotka Häntä tottelevat (APT 5:32). Valloitat näin sen luvatun maan jota kohti olet joskus lähtenyt vaeltamaan, jonne Jeesus sinut lähetti.

1 kommentti:

  1. no just näin! mulle on jääny mieleen opetus, oisko joyce meyerilta, että jos Jeesus kerta on pyytäny kanssaan toiselle puolelle, niin sithän mä todellakin tuun pääseen sille toiselle puolelle!! =)

    VastaaPoista