perjantai 1. maaliskuuta 2013

Iankaikkisen elämän sanat!



Tämän tähden monet hänen opetuslapsistaan vetäytyivät pois eivätkä enää vaeltaneet hänen kanssansa. Niin Jeesus sanoi niille kahdelletoista: "Tahdotteko tekin mennä pois?" Simon Pietari vastasi hänelle: "Herra, kenen tykö me menisimme? Sinulla on iankaikkisen elämän sanat; ja me uskomme ja ymmärrämme, että sinä olet Jumalan Pyhä." (Joh 6:66-69)

Jeesuksen Sanat johtavat meidät iankaikkiseen elämään, pelastukseen Hänen nimensä kautta, kasvuun Kristuksessa. Oletko muuten ikinä ajatellut konkreettisesti mitä se tarkoittaa, kasvu kristuksessa? Uskon sen olevan mielen uudistusta Jumalan Sanan kautta, siksi on tärkeää viettää aikaa Herran kanssa, Sanan äärellä, sillä se johtaa iankaikkiseen elämään, kuitenkin kaikki kasvu tapahtuu armosta, sillä ihminen itsessään saa vain kuoletettua itsensä opiskelemalla; Kirjain kuolettaa, mutta henki tekee eläväksi.

Raamattu puhuu paljon myös numeroiden kautta ja en voinut olla huomaamatta yhtäläisyyttä tässä.

Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. (Johanneksen ilmestys 13:18)

Johanneksen evankeliumin luku 6:66, kertoo kuinka opetuslapsia lähti pois Jeesuksen tyköä, koska eivät uskoneet ja kuulleet Jumalan ääntä Jeesuksessa. Ilmestyskirja sanoo 666 olevanpedon luku,  ihmisen luku. Tämän voimme yhdistää Roomalaiskirjeen kahdeksanteen lukuun, joka puhuu lihan mielestä ja hengen mielestä. Kuinka lihallinen ihminen ilman ilmestystä elävästä Kristuksesta ei näe, eikä kuule ja siksi vetäytyy pois, koska Sana on heidän mielestää liian kova.
Itsekkin ennen uskoontuloa ajattelin, että Raamattu on kova sana ja ettei siihen kukaan pysty. Edelleen olen sitä mieltä, että Sana on kova ja ihminen itsessään ei siihen pysty, mutta Jumalalle kaikki on mahdollista. Siksi saamme Jumalan armosta syntyä uudesti ylhäältä ja kokea ilmestyksen Kristuksesta ja saada uskon hengen sisimpäämme ja tietää, että kaikki on mahdollista sille joka uskoo! Tämä elämän hengen laki saa meidät Jumalan armosta ja voimasta täyttämään Hänen tahtonsa ja tekemään sen, joka ihmiselle on mahdotonta. Ymmärtämään, että vain Jeesuksella on iankaikkisen elämän sanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti