perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hallitse sinä!


Eikö niin: jos teet hyvin, voit kohottaa katseesi; mutta jos et hyvin tee, niin väijyy synti ovella, ja sen halu on sinuun, mutta hallitse sinä sitä!
(1. Mooseksen kirja 4:7)


Jumala rakkaudessaan antaa ihmiselle ohjeita ja neuvoja, tämä on yksi väkevimmistä ja avain voitokkaaseen elämään ja hyvään itsetuntoon. Jumala on kutsunut sinut hallitsemaan Kristuksen kanssa tässä ja tulevassa ajassa. Aloita hallitsemaan omaa elämääsi ja ajatuksiasi. Älä anna synnille sijaa elämässäsi, hallitse sinä! 


Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.
(1. Pietarin kirje 5:8)

Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.
(Jaakobin kirje 4:7)


Jumala on ilmoittanut sinulle Jaakobin kirjeessä, kuinka saat Perkeleen pakenemaan sinua. Mikä on mitä parhain tapa vastustaa sitä? Itse otan oppia Sanasta ja pyrin olemaan Jumalalle alamainen, haluan oppia tuntemaan Sanan ja elää sen mukaan, kuten Jaakobkin neuvoo. Haluan hallita omaa elämääni Jumalan antamalla viisaudella ja hengellä. Perkele ärjyy kuin jalopeura etsien kenet voisi niellä, valvo itseäsi ja hallitse elämääsi, niin perkele ei pysty sinuun! Ole luja ja rohkea, kulje elämääsi nöyryydellä eteenpäin, ja anna Jumalan sanan kaksiteräisen miekan erottaa sielun ja hengen, niin että henkesi ottaa hallintavallan elämästäsi ja Jumala kirkastaa itsensä sinussa armon suojassa sanan ja hengen voimalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti